Заява прес-служби ТОО «ВО «Батьківщина»

У вирі інформаційного простору нашої області, серед правдивої, достовірної інформації нерідко можна зустріти наклепи та глузування, які оприлюднюють окремі ЗМІ на замовлення спонсорів, рекламодавців чи своїх фінансових покровителів.

Не винятком стала інформація на інтернет-сайті новинний портал «За Збручем» (посилання: http://zz.te.ua/?p=15384), оприлюднена 24.01.2011р. під заголовком: «Розганяють прес-службу Василя Деревляного».

Дублюючи інформацію з чужого сайту, редакція (звісно якщо така існує) новинного порталу «За Збручем» навіть не удостоїлася перевірити правдивість інформації, яка базується не на офіційних коментарях, а на чутках та припущеннях.

У зв’язку з тим, що заголовок та зміст статті не відповідає дійсності, а напис на фотографії у вигляді цитати Василя Деревляного видуманий, неправдивий та оприлюднений без його відома, вимагаємо від редакції та керівництва інтернет-сайту новинного порталу «За Збручем» якнайшвидше спростувати дану інформацію.

Прес-служба Тернопільської обласної організації

Всеукраїнського об\’єднання «Батьківщина»