\”Схаменіться будьте люди, бо лихо вам буде!\”

Звернення прес-служби Тернопільської обласної організації \”ВО \”Батьківщина\”

В важкі руйнівні часи правління злочинної антиукраїнської влади в нашій державі деякі політичні сили, замість протистояти режиму Януковича, намагаються послабити опозицію, шляхом наклепів та обману

Не секрет, що партія «Батьківщина» на всеукраїнському та місцевому рівні (на теренах Тернопільської області) за десять років свого існування заслужила довіру та прихильність виборців.

Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» – патріотична, самодостатня, згуртована, опозиційна політична сила з справедливим, мудрим та досвідченим лідером Василем Тимофійовичем Деревляним. І при владі і в опозиції ТОО ВО «Батьківщина» на чолі з Василем Деревляним ніколи не відступала від своїх ідейних спрямувань і працювала виключно для блага рідного краю, України та її жителів, відстоювала правду та справедливість у суспільстві. Василь Тимофійович як народний депутат завжди відстоював інтереси Тернопільщини у Верховній Раді, домігся прийняття у Верховній Раді Постанови про відзначення на всеукраїнському рівні 100річчя від Дня народження Провідника української нації Степан Бандери та 360-річчя Зборівської битви, вивів на чисту воду місцевих чиновників, які дерибанили землі комунальної власності, сприяв у вирішенні проблемних питань тисячам тернополян та жителям області, які зверталися за допомогою. За депутатськими зверненнями Василя Тимофійовича неодноразово направлялися бюджетні кошти на забезпечення соціальних об’єктів області, багато районів отримали нове медичне обладнання, сучасне устаткування.

За високі рейтинги прихильність та довіру тернополян, а також за чітку і безкомпромісну позицію до антиукраїнського режиму Януковича, партія «Батьківщина» стала жертвою брудних політичних технологій та репресій з боку інших партій – політичних опонентів, розкольників.

Відтак, на інтернет-сайті http://zz.te.ua вчора, 2 лютого з’явилася публікація Олега Мартинюка, голови Тернопільська обласної організації Партії Правозахисту під заголовком «Батьківщина»: дорога на Стікс?». Варто зазначити, що це вже не перша публікація пана Олега з критикою політичних сил Тернопілля. Виникає запитання, чому ж пан Олег не аналізує діяльність політичної сили, яку сам очолює, а лише критикує та пліткує про інших? Чому б йому не познайомити суспільство з досягненнями (якщо такі є) та рейтингом Партії Правозахисту, та написати про її дорогу на Стікс…!?

Політична сила ТОО ВО «Батьківщина», не зважаючи на наклепи, репресії, провокації продовжує працювати на користь Тернопільщини, продовжує боротися з беззаконням злочинної влади українофобів. У засобах масової інформації, під час акцій протесту керівництво та активісти «Батьківщини» виступають категорично проти розграбовування національних багатств України, підвищення цін на продукти харчування, пальне, підвищення тарифів на комунальні послуги, скорочень працівників бюджетної сфери, виведення з державної форми власності спиртової галузі краю. Разом з тим у виступам багатьох місцевих очільників так званих демократичних партій не чути жодної критики щодо вищезгаданих дій влади.

І дуже прикро, що всі інші політичні організації не приєднуються до цієї боротьби, а навпаки – відволікають увагу громадськості від згубних, руйнівних для України та українців дій бандитської влади.

В області складається незрозуміла ситуація, коли так звані демократичні політичні сили критикують «Батьківщину» та Василя Деревляного, а не антиукраїнський режим Януковича. Тому, хочеться звернутися до горе-націоналістів: Перестаньте виконуйте замовлення діючої влади та заробляти на цьому дивіденди, подумайте про майбутнє дітей та онуків, про долю Тернопільщини та України!

Прес-служба ТОО ВО «Батьківщина»