Жителі сіл Зборівського району отримали безкоштовну юридичну допомогу

Працівники громадської приймальні ТОО ВО «Батьківщина», помічники народного депутата України Василя Деревляного 8 та 9 лютого провели виїзні прийоми громадян у селах Ренів, Малашівці, Городище та Кобзарівка Зборівського району.

Громадяни, які звернулися, отримали безкоштовні консультації з соціальних, земельних, правових питань, які стосувалися різноманітних сфер життєдіяльності.

Загалом на прийом прийшло 45 громадян, у с. Ренів – 10 чоловік, с. Малашівці – 6 місцевих жителів, с. Городище – 25 громадян і с. Кобзарівка – 4 чоловік. За заявами жителів сіл було підготовано та направлено адресатам 4 депутатських звернення від народного депутата Василя Деревляного.

\"\"

Помічник-консультант народного депутата Василя Деревляного Ярослав Березовський проводить прийом громадян у селі Городище Зборівського району

На прийомі громадянами порушувалися питання: призначення соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям і сім’ям з дітьми, щодо невчасної щорічної виплати «Матерям-Героїням», щодо неналежного нарахування пенсійної виплати, щодо процедури та вартості виготовлення державних актів на право власності на земельні ділянки (варто нагадати, що за Прем’єрства Юлії Тимошенко акти на землю мешканці сіл мали можливість виготовити безкоштовно і за спрощеною процедурою).

Надано безкоштовну допомогу у підготовці позовних заяв до суду, які стосувалися соціальних виплат, передбачених чинним законодавством, особам, які мають статус «Діти війни».

Також, на прохання жителів села Городище, буде направлено депутатське звернення від народного депутата України Василя Деревляного на адресу Управління освіти області з проханням відкрити підготовчу групу для дошкільнят.