За сприяння Шумської «Батьківщини» відбувся вже традиційний шаховий турнір

19 – 20 лютого в приміщенні Шумського районного центру позашкільної роботи, за сприяння Шумської районної партійної організації ВО «Батьківщина», відбувся 13 турнір за кубок курінних УПА «Кропиви – Крука» присвяченний 102 – ій річниці від дня народження Степана Бандери.

В турнірі взяли участь 22 шахісти з різних куточків України. До учасників змагань з вступним словом звернувся голова Шумської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Макаревич, який зазначив що «дуже приємно бачити значну кількість учасників, і це означає, що цю традицію потрібно підтримувати й надалі», варто зазначити, що турнір за сприяння партії «Батьківщина» проводиться вже декілька років поспіль.

\"\"

З захопленням слухали присутні розповідь члена УПА п.Марії Паламар (псевдо «Чайка») про історію упівського штабу в селі Антонівцях, про героїчну відвагу курінних УПА Крука (Івана Климишина) та Кропиви (Василя Процюка) та про страшні події початку 40 – их років ХХ ст. на теренах Шумщини.

За підсумками 7 турів, переможцем турніру став майстер спорту Олег Поліщук з Івано – Франківщини, друге місце дісталося мешканцю міста Кременець Тернопільської області Олегу Пелеху, замкнув трійку призерів 56-річний тернополянин Іван Хабінець.

\"\"

Переможцям турніру вручено грошові нагороди та інші подарунки, а також цінні призи дісталися найстаршому та наймолодшому учасникам турніру. Заохочувальні подарунки голова Шумської районної організації ВО «Батьківщина» О.Л. Макаревич вручив всім учасникам турніру.