Ще півсотні жителів Зборівського району отримали безкоштовні юридичні консультації від представників «Батьківщини»

В ході виїзного прийому громадян помічники народного депутата України Василя Деревляного Теодозій Кухарський, Ярослав Березовський та депутат районної ради, голова Зборівської РО «ВО «Батьківщина» Михайло Пінь побували ще у чотирьох сільрадах Зборівського району: Мшанецькій, Мильнівській, Годівській та Розгадівській.

Участь у прийомі громадян також взяли голови первинних партійних організацій ВО «Батьківщина»: депутат райради Роган Мирослав (с.Мшанець), Ништа Роман (с.Мильників), Вуйцік Іван (с.Годів), голова Розгадівської сільради Рак Марія та голови всіх інших сільрад.

\"\"

На фото: виїзний прийом проходить у Годівській сільраді.

Основні питання, з якими зверталися громадяни: щодо присвоєння статусу «Мати-героїня», щодо нарахування пенсії, в зв’язку з невиплатою коштів на поховання померлих родичів, щодо благоустрою спортивної площадки сільської школи в с. Мшанець.

\"\"

На фото: виїзний прийом проходить у Мшанецькій сільраді.

Люди отримали консультації щодо отримання державних актів на землю, пенсіонери – сприяння в отриманні заборгованих виплат «Дітям війни», а голови сільрад – роз’яснення Законів України, що стосуються місцевого самоврядування.

\"\"

На фото: виїзний прийом проходить у Мильнівській сільраді.

В підсумок виїзного прийому, направлено одинадцять звернень на ім’я народного депутата Василя Деревляного, які будуть опрацьовані та адресовані у відповідні державні установи для вирішення проблем громадян.

\"\"

На фото: виїзний прийом проходить у Розгадівській сільраді.