«І оживе добра слава – слава Ураїни!»

“Слово Тарасове струнами б’ється”, під такою назвою, минулого тижня у Верхняківському сільському клубі, що в Борщівському районі відбувся святковий концерт присвячений 197- ій річниці від дня народження Т. Г. Шевченка.

Незважаючи на холод, у залі зібралося багато шанувальників Кобзаревого пророчого слова.

У виконанні самодіяльного аматорського хору “Джерело”, жіночого та чоловічого ансамблів, солістів Марії Сливки та Володимира Бодза, дитячого ансомблю “Калинонька” звучали пісні на слова Великого Сина України та рядки його невмирущих поем. Потішили глядачів юна бандуристка Марічка Панчук та маленька скрипалька Люба Назаревич.

Верхняківчани з приємністю вітали писутнього на святі голову Борщівської районної організації ВО “Батьківщина” Ореста Ярему і дякували йому за подарований сільському клубові комп’ютер. В свою чергу Орест Йосипович, вітаючи писутніх з святом, запевнив, що районна організація ВО “Батьківщина” і надалі підтримуватиме та долучатиметься не тільки до свят, що відбуватимуться у селі, а й сприятиме вирішенню багатьох проблем сільського закладу культури. Зокрема депутатська фракція «Батьківщина» у районній раді ініціювала виділення бюджетних коштів на ремонт клубу (20 тис. грн).

Не менш активно долучається до проблем села гола фермерського господарства «Ірина» депутат райради фракції «Батьківщина» Р.О.Сельський, за що йому односельчани також вдячні.

Свято “Слово Тарасове струнами б’ється” у нашому селі – це та віддушина у нашому турботливому сьогоденні, що зігріває серце і вселяє надію на те, що ми все таки навчимося любити Україну так, як любив її Славний Кобзар. “Наша дума, наша пісня не вмре, не загине!” «І оживе добра слава – слава Ураїни”.

Людмила Регуш

Завідуюча Верхняківським сільським

клубом, депутат Боршівської районної

ради від фракція “Батьківщина”