Звернення народних депутатів від «Батьківщини», які виступили на захист членів ВО «Тризуб», розглядатиме Генрпокуратура під контролем Адміністрації Януковича

З такою інформацією надійшло повідомлення від Глави Адміністрації Президента на ім’я народного депутата України від фракції «Батьківщина» Дмитра Шлемко.

\"\"

Нагадаємо, що 16 лютого 2011 року, реагуючи на звернення громадян, 45 народних депутів від фракції «БЮТ-Батьківщина» у Верховній Раді України звернулися з депутатським запитом №011-03/1 до Президента України Януковича В.Ф., уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Карпачової Н.І., Генерального прокурора Пшонки В.П., Міністра внутрішніх справ України Могильова А.В. стосовно грубих порушень законодавства правоохоронними органами Івано-Франківської та Запорізької областей під час проведення досудового слідства по кримінальних справах порушених відносно членів ВО «Тризуб».

У депутатському запиті народні депутати вимагають організувати та провести службові розслідування та вжити заходи щодо притягнення до відповідальності посадових осіб, які допустили порушення вимог Конституції та законодавства України по відношенню до членів ВО «Тризуб».