Юлія Тимошенко: В Україні є реальна опозиція

Лідер партії \”Батьківщина\” Юлія Тимошенко вважає головним досягненням опозиції за останній рік її реальну діяльність, незважаючи на кримінальні переслідування і репресії.

\"\"
\”Досягнення головне, що реальна опозиція в країні з такою владою все ж таки є незважаючи на тюрми, на кримінальні справи, на величезну кампанію з дискредитації, незважаючи на те, що сьогодні робиться проти опозиції. Опозиція в Україні є\”, – сказала Юлія Тимошенко у п’ятницю ввечері в ефірі телеканалу \”Інтер\”, повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії \”Батьківщина\” переконана, що в подальшій діяльності головним завданням опозиції є об\’єднання з громадянським суспільством для відстоювання прав та свобод громадян.

\”Далі наше завдання – зробити так, щоб опозиція разом з громадянським суспільство, політиками, які готові сьогодні протистояти в цьому, що пропонує нам влада, все ж таки бути спільними, відпрацювати спільну стратегію і дійсно сильно протидіяти тому, що неприпустимо для втілення в Україні з боку влади\”, – підкреслила вона.

\”Опозиція в Україні є. Багато пострадянських країн цим похвалитися не можуть\”, – заявила Юлія Тимошенко.

Під час участі Юлії Тимошенко у програмі \”Велика політика з Євгенієм Кисельовим\” аудиторії телеканалу \”Інтер\” було запропоновано відповісти на запитання: \”Як ви оцінюєте діяльність Юлії Тимошенко в опозиції?\”. За результатами голосування 53% глядачів відповіли, що позитивно оцінюють діяльність лідера партії \”Батьківщина\”.