В результаті виїзного прийому «Батьківщини» допомогу отримали жителі ще чотирьох сіл Зборівського району

Близько шістьдесяти жителів Загірянської, Панасівської, Серетецької сільрад Гаї Розтоцької сільрад, що на Зборівщині звернулися до виїзної громадської приймальні партії «Батьківщина».

Виїзний прийом проводився 29 та 30 березня помічниками народного депутата України Василя Деревляного – Ярославом Березовським та Теодозієм Кухарським, а також керівником депутаської фракції «Батьківщина» у Зборівській районній раді Михайлом Пінь.

\"\"

Виїзний прийом проводиться у Серетецькій сільраді

\"\"

Основна проблема, яку підняли жителі всіх чотирьох сіл стосувалася того, що в селах Зборівського району ціна за молоко, запропонована молокозаводами області вдвічі нижча, за ту, яку платять селянам в інших районах Тернопілля. Без причин та пояснень максимум, що пропонують за 1 літр молока в селах Зборівщини – 1грн. 80коп., і це тоді, коли в сусідній селах, які вже відносяться до іншого району, люди отримують за літр такого ж коров’ячого молока – 3 грн. 50 коп. Для того, щоб з’ясувати причини та відновити справедливість, на підставі звернення жителів вищезгаданих сіл, готується депутатське звернення народного депутата Василя Деревляного до відповідних державних установ.

\"\"

Виїзний прийом проводиться у Загірянській сільраді

Депутатам та головам сільрад, на їх прохання, було надано роз’яснення  щодо процедури надання земельних ділянок у користування місцевим жителям.

Громадяни отримали консультації з приводу отримання соціальної допомоги малозабезпеченим багатодітним сім’ям та одиноким матерям.

\"\"

Виїзний прийом проводиться у Панасівськькій сільраді

Консультацію та практично допомогу отримали жінки, які звернулися з питанням щодо отримання посвідчень особам, яким присвоєно статус «Мати-героїня».

Традиційно, чимало громадян піднімали проблему, щодо затягування процесу розгляду справ позивачів зі статусом «Дитина війни» Зборівським районним судом. У зв’язку з цим, людям було надано практичну допомогу у підготовці заяв до Зборівського районного та Львівського апеляційного адміністративного судів з проханням надати копії рішення та ухвалу по їхніх справах, оскільки більшість позивачів в терміни, передбачені чинним законодавством, не отримали цих документів, хоча вони зверталися ще наприкінці минулого 2010 року.