Фракція «БЮТ-Батьківщина» у Верховній раді України ініціює створення депутатської комісії по регулюванню цін на продукти харчування в державі

Про це під час прес-конференції, 11 квітня розповів народний депутат України Василь Деревляний.

«Наша фракція підготувала таблицю динаміки цін на продукти харчування в порівнянні між 2009 роком, коли Кабмін очолювала Юлія Тимошенко і сьогоденням. Зростання вартості деяких продуктів перевищує рекордних 240%.», – зазначив Василь Деревляний.

Порівняльна таблиця росту цін на продукти харчування:

\"\"

*За інформацією тендерної палати України станом на лютий 2009 року у Тернопільській області.

«В свою чергу діюча влада продовжує переконувати суспільство в тому, що з цінами на продукти все добре, показники інфляції в межах норми. Але наша політична сила подає правдиву та беззаперечну інформацію громадськість з плачевними для країни результатами діяльності антиукраїнської влади в державі. З метою вивести владу на «чисту воду» та врегулювати ціни на харчі для населення в державі наша фракція «БЮТ-Батьківщина» у Верховній раді України ініціює створення депутатської комісії по регулюванню цін на продукти харчування.» , – резюмував Василь Деревляний.