Юлія Тимошенко святила вербу у Володимирському соборі

Лідер партії \”Батьківщина\” Юлія Тимошенко у неділю, 17 квітня відвідала Володимирський собор, в якому глава Української православної церкви Київського Патріархату Філарет правив Божественну літургію.

\"\"

\”Сьогоднішнє свято нагадує нам, що Христос ішов урочисто на страждання і смерть. Він дав і нам благодать перемагати страждання. Гілля верби, яке ми тримаємо в руках у це свято, нагадує нам про те, що життя перемагає. Якщо воно перемагає в рослині, то тим більше – в людині, бо людина незрівнянно цінніша за рослину. Якщо Бог турбується про життя рослин і тварин, то чи не набагато більше Він любить людину? Ради спасіння кожного з нас Господь наш Ісус Христос віддав Себе на страждання і смерть. Йому слава, честь і поклоніння на віки віків\”, – сказав у повчальному слові після Євангельського читання Патріарх Філарет.

\"\"

Протягом двох годин Юлія Тимошенко молилася разом з парафіянами, а після освячення вербових гілок привітала Патріарха Філарета із святом.

Інтернетогляд