Василь Деревляний став на захист посадовців краю, що виступили проти вивішування червоних пропорів 9 травня поточного року

Народний депутат України Василь Деревляний направив депутатське звернення до Прокурора Тернопільської області, начальників управлінь УМВС та СБУ в Тернопільській області з проханням припинити тиск на керівників органів місцевого самоврядування, які виступили проти вивішування червоних пропорів 9 травня 2011 року.

«Я , як народний депутат України, переконаний, що офіційний підйом прапора перемоги поряд з Державним прапором України, стане не символом увічнення перемоги у Великій Вітчизняній війні, а спробою приниження української нації. Враховуючи поступові кроки діючої антиукраїнської влади Януковича під патронатом президента РФ Мєдвєдєва, саме така мета переслідується в діяльності Президента України, Кабінету Міністрів України та парламентської більшості», – йдеться у депутатському зверненні Василя Деревляного.

Основну увагу у згаданому запиті до правоохоронних органів народний депутат акцентує на дотриманні законності, з метою недопущення порушень громадського порядку на території Тернопільщини. А також, припинити тиск, спровокований керівництвом місцевих держадміністрацій до керівників органів місцевого самоврядування, які виступили проти вивішування червоних пропорів 9 травня 2011 року.