Володимир Бойко: «Влада нищить українську націю»

Про це заявив заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко, 29 квітня під час громадсько-політичних зборів проти перебування російських військ на території України:

\"\"

«Влада хоче створити українцям стільки турбот, щоб ми не помітили як опинимося в складі Російської Федерації. І хочу наголосити, що передумовою цього є не лише «харківські» угоди, але й необґрунтоване та різке зростання ціни на нафтопродукти, електроенергію, продукти харчування, а, врешті решт, неповага нинішньої влади до історії, мови України та релігії. Адже сьогодні один російський кагебіст дуже часто буває на Україні і занадто важливою персоною він став для нашої держави.

Варто зазначити, що за останній період на рівні держави і на рівні області в нас між демократичними політична партіями є досить добра співпраця, ми не суперечимо один одному і в багатьох заходах підтримуємо позицію один одного. Але хотіло б ся запросити вас до діалогу на низах, на рівні районів, на рівні селищ та сіл. Хочу звернути вашу увагу на те, що деякі наші політичні партії, представлені депутатами-посадовцями в різних радах нашого краю не відвідують сесії, де вирішують важливі політичні питання. Зокрема, маю на увазі питання, ініційоване нашої політичною силою, щодо недопущення ліквідації нашої області. На сьогодні ВО «Батьківщина» прийняла ще одне звернення: щодо недопущення вивішування червоного прапора поряд з Державним прапором України. Дане звернення ми надіслали до всіх рад Тернопілля з проханням підтримати на своїх сесійних засіданнях і прийняти до виконання. Ми переконані, що поряд з жовто-блакитним прапором може майоріти лише червоно-чорних – символ боротьби українських націоналістів. І саме ми, демократичні політичні сили повинні підготувати суспільство, щоб саме під цими прапорами ми спільно вийшли та надали належний супротив сьогоднішній владі у державі».

Довашої уваги тест ухвали та перелік політичних сил, які її підтримали:

\"\"