«Жінки Батьківщини» Тернопільщини провели акцію любові та милосердя

У неділю, 29 травня в приміщенні Тернопільської обласної філармонії пройшов благодійний концерт присвячений Міжнародному дню захисту дітей.
Захід відбувся за сприяння народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Василя Деревляного. Організатори: Тернопільська обласна і міська організації «ВО «Жінки Батьківщини».

Зібрані кошти з благодійних пожертв в сумі 6 300 гривень були передані батькам онкохворих дітей, які проходять лікування у гематологічному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні.

\"\"

На фото: сріворганізатор акції, голова Тернопільської обласної організації \”ВО \”Жінки Батьківщини\” Валентина Лобода вносить пожертву на лікування онкохворих дітей.

\"\"

На фото: отець Орест, який благословив даний захід та закликав усіх бути повсякчас милосердними та жертовними.

\"\"

На фото: вокальний ансамбль \”Весняночка\” дитячого садочка №10 виконали для присутніх \”Молитву за Україну\” та \”Віночок пісень\”.

\"\"

На фото: Мазур Олеся під час виконання пісні \”Черевички\”.

\"\"

На фото: дитячий хор \”Веселі голоси\”, школа м. Тернополя №5, керівник Зоряна Чех. Виконали музичні композиції: \”Квітуча Україна\”, \”Мамин вальс\”, \”Донечка\” та \”Не давайте суму жити\”.

\"\"

На фото: учениця Тернопільської обласної школи мистецтв, лауреат Всеукраїнського фестивалю \”Різдвяний зорепад\” Діана Барилко \”Кольорові сни\”.

\"\"

На фото: ансамбль \”Дударики\”, школа №5. Виконали музичну композицію \”Українські марші\”. Художній керівник Оксана Гарник.

\"\"

На фото: учениця 8-класу школи №5 Андріана Гарматюк. Виконала музичну композицію \”Волошкове дитинство\”.

\"\"

На фото: учениця 8 класу школи №5 Юлія Дитинник під час виконання пісні \”Лялька\”.

\"\"

На фото: гурт \”Музиченьки\”. Виконали музичну композицію \”Пісня про Олечку\”.

\"\"

На фото: учениця школи №24 Мар\’яна Мазур під час декламування віршу \”Молитва\”.

\"\"

На фото: молодша група ансамблю \”Галичанка\”, Тернопільська обласна школа мистецтв. Керівник Любов Волинець.

\"\"

На фото: учні школи №5 з солісткою (по центру) Соломія Романів під час виконання пісні \”Я так люблю\”.

\"\"

На фото: учні 1-класу школи №5, керівник Наталія Кенс, під час виконання фанк-аеробіки.

\"\"

На фото: учениця 9-класу школи №5 Христина Болещук. Виконала дві пісні: \”Любов шкільна\” та \”На землі ми живемо\”.

\"\"

На фото: співорганізатор благодійної акції, голова Тернопільської міської організації «ВО «Жінки Батьківщини» Наталя Пінь окремі слова подяки адресувала школярам та педагогічному колективу Тернопільської школи №5, яким напередодні концерту вдалося зібрати 2 100 гривень. А 4-В клас, згаданої школи, самостійно зібрав та передав на лікування хворих дітей 200 гривень. Також, пані Наталя подякувала всім глядачам та учасникам благодійного концерту, а окремо наймолодшим учасникам, вихованцям дитячого саду №10, зокрема методисту Марії Якимів, також, директорові школи №5 Петру Поврозник і ведучій концерту – Лесі Шеліхевич.

«Ми провели цю акцію милосердя, щоб повернути усмішку дітям, а заодно і їхнім батькам, укріпити віру та надію у видужання. Адже година за годиною, день за днем, місяць за місяцем ці діти виборюють своє право на життя, і ми просто зобов’язані їм допомогти у цій боротьбі».