Підволочиська районна організація «ВО «Жінки Батьківщини» провели благодійну акцію для допомоги онкохворим дітям

Сім сімей Підволочиського району отримали кошти на лікування онкохворих дітей гематологічного відділення районної лікарні. Окрім матеріальної допомоги «Жінки Батьківщини» організували для діточок та їхніх батьків святковий стіл з солодощами та подарунками.

«В кожної людини є свої наміри, уподобання, бачення життя. Кожен з нас яскраво розрізняє добро та зло і розуміє, що без добрих вчинків навіть таке безцінне життя втрачає зміст. Своєю допомогою та підтримкою ми підштовхнули цих, виснажених страшною недугою, діточок до боротьби за життя, та вкотре переконалися, що віддаючи не втрачаєш, а лише багатієш вірою любов’ю та надією», — зазначила голова Підволочиської РО ВО «Жінки Батьківщини» Н.Ляхович.

Організатори акції подякували за підтримку та допомогу всім активістам партійної організації, жителям району, які долучилися до цієї благодійної справи.