Цинізм в діях чинної влади не має меж, – Василь Деревляний

«Щепоновський та представники влади в області розповсюджують провокативні плітки, щоб усунути мене від роботи по захисту обдурених Щепановським пайовиків», – повідомив під час прес-конференції, 10 червня народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

\"\"

За словами народного депутата, сьогодні голова ОДА, інші представники влади та керівники правоохоронних органів області продовжують захищати та відстоювати інтереси афериста Щепановського.

«Пайовиків залякують, декого з них намагаються підкупити, про це мені розповідають голови ініціативних груп. Щепоновський та представники влади в області розповсюджують провокативні плітки, щоб завадити мені захищати обдурених Щепановським пайовиків», – розповів Василь Деревляний.

За його словами, З. Щепановський вже шукає можливість зустрічі з вищим партійним керівництвом партії «ВО «Батьківщина», щоб просити захисту від Василя Деревляного, який, так би мовити, заважає йому вести бізнес на теренах Тернопільщини. До речі, за такий процвітаючий бізнес, аферист Щепановський навіть (у травні цього року на економічному форумі) був нагороджений Хоптяном грамотою за меценатство. Легко бути меценатом за вкрадені в людей гроші.

«Цинізм в діях чинної влади не має меж. Вони всі активно готуються до виборів, ділять округи, а жодної обіцянки даної людям з попередніх виборів не виконано. Хочеться запитати у Хоптяна, чому не приступають до ремонту доріг в області, адже мені на депутатське звернення від Прем’єр-міністра прийшла відповідь, що кошти будуть виділені? Кайда з Надалом обіцяли, що буде вирішено проблему зі сміттям, аеропорт, який наша політична сила відвоювала у свій час, запрацює, але по цих питання ще й «кіт не женився». Нині діюча влада і в Україні і на місцевому рівні побудувала свою роботу виключно на відкатах та корупції, інтереси громадян їх не турбують.», – переконаний народний депутат.

Говорячи про грядущі вибори, Василь Деревляний зазначив, що «Батьківщина» готова до виборів, адже це єдина політична опозиційна сила краю, яка бореться проти загарбницького режиму Януковича і його ставлеників на місцях та відстоює інтереси жителів Тернопільщини.

«Лише за перший квартах цього року до моєї громадської приймальні як народного депутата звернулося майже пів тисячі тернополян та жителів області і мною було зроблено та направлено у відповідні державні установи велику кількість депутатських звернень, щоб допомогти цим громадянам. Я єдиний народний депутат в області, який виступи на захист спиртової галузі Тернопілля від приватизації, адже спиртзаводи приносили понад 300 млн. гривень до місцевих бюджетів в рік. Також, продовжуємо боротьбу за 190 га. землі у селі Кам’янки Підволочиського району, яку Хоптяном було подаровано місцевому підприємцю, в вигляді розрахунку за оренду житла. Наша політична сила та я як народний депутат робимо та завжди робитимемо все можливе, щоб захистити краян та комунальну власність територіальних громад від афер та дерибану злочинної влади», – зазначив голова ТОО «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.