Відбулась IV звітно- виборча конференція Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода»

На конференцію, 18 червня прибули сто делегатів з усіх областей України, представники дружніх молодіжних організацій, народні депутати України.

\"\"

Тернопільщину представляли голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко, члени бюро, голова Козівської районної молодіжки Тарас Савка, голова Заліщицької районної молодіжної організації Леся Долинчук та заступник голови Козівського осередку «Батьківшина молода» Ірина Набережна.

З вітальним словом до делегатів конференції звернулась лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Вона наголосила, що саме «Батьківщина молода» має бути в авангарді змін в партії.

Головою Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» було переобрано Євгена Суслова, який очолює організацію з 2007 року.

Також на конференції було обрано керівні органи організації і почесних членів організації, якими стали керівник Представництва фонду Конрада Аденауера в Україні Ніко Ланге, народні депутати України Андрій Шевченко та Еліна Шишкіна.