Юлія Тимошенко: Влада планує мене арештувати

Лідер партії \”Батьківщина\” Юлія Тимошенко заявляє про намір влади змінити стосовно неї міру запобіжного заходу.

\”У мене є інформація, що вже планується зміна запобіжного заходу на арешт. Можливо, скоро ця вказівка буде передана судді\”, – сказала Юлія Тимошенко на судовому засіданні, повідомляє її персональний сайт.

Екс-прем\’єр-міністр зробила таку заяву після того, як суддя неодноразово перебивав її пояснення щодо заявленого клопотання про необхідність повернення її кримінальної справи до Генеральної прокуратури для подальшого об\’єднання з кримінальними справами, порушеними проти колишнього першого заступника голови НАК \”Нафтогаз України\” Ігоря Діденка, екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка та начальника відділу Київської регіональної митниці Тараса Шепітька.

Тим часом, у дворі Печерського районного суду з\’явився автобус з номерами міністерства внутрішніх справ, з якого вийшло кілька десятків осіб у цивільному одязі.

Зараз частина з них перебуває у автобусі, а інша увійшла до будівлі суду.