«Судилище» над опозиціонерами не припиняється

\”Поряд з політичними розправами над лідером партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко, провладні правоохоронні органи продовжують переслідувати активних учасників акцій протесту проти «судилища» та посміху над демократією та справедливістю в Україні\”, – наголрошує учасник акцій протесту, голова Тернопільської МГОВО \”Батьківщина молода\” Ігор Дмитерко.

Черговими неконструктивними діями правоохоронних органів, які стали на шлях обслуговування інтересів правлячої партії стала повістка народному депутату України Василеві Деревляному до головного управління МВС України в м. Києві. Слідчий викликав на допит народного депутата у зв’язку з участю в протестній акції 25 червня, після якої було порушено кримінальну справу за пошкодження майна правоохоронців.

\”Василь Деревляний, як і інші народні депутати брали активну участь в порятунку чоловіка, учасника акції – протесту, який опинився під колесами міліцейського автобуса. Водій транспорту, не зважаючи на вигуки присутніх, які повідомляли про те, що під автобусом лежить чоловік, продовжував рух в тому ж напрямку. Завдяки народному депутату, автобус зупинився, а людина залишилась неушкодженою. Такі дії народного депутата не можуть нести кримінальної відповідальності, оскільки були вчинені з метою захисту іншої особи. В даному випадку слід провести перевірку, щодо дій працівника міліції – водія автобуса який своїми діями зазіхав на життя та здоров’я невинного чоловіка\”, – переконаний керівник Тернопільської обласної організації \”Батьківщина молода\”.

За словами Ігора Дмитерка, сьогоднішня авторитарна влада вкотре показує свої неконструктивні дії, застосовуючи неправомірні методи боротьби з опозицією.