Мер Тернополя не орієнтується в законодавстві України!? Або як тернопільська «Свобода» «грає під дудку» антиукраїнської влади Януковича

Скасувавши мораторій на продаж сільськогосподарської землі, влада планує провести її приватизацію, аналогічну за наслідками ваучерній приватизації.
Наміри привладної банди, такі: забрати за безцінь землю у народу та залишити її за кланами. Все так, як з заводами відбувалося.

За допомогою земельної реформи влада хоче так само скупити земельні паї за безцінь, зробити землю товаром, але не таким, який підтримає наших фермерів. Це знову буде скупка монопольна. Земля стане товаром, а селяни залишаться без землі.

Щоб уникнути плачевних для України наслідків, партія \”Батьківщина\” у всіх областях країни ініціювала збір підписів, та було проведено збори громадян з питань Всеукраїнського референдуму щодо заборони купівлі-продажу землі.

Варто акцентувати увагу на тому, що почувши про ініціативу партії «Батьківщина», місцева «Свобода» також заговорила про необхідність захисту української землі через референдум від загарбницької ініціативи чинної влади. Та, вочевидь, переглянувши Закон України «Про Всеукраїнський та місцеві референдуми», зрозумівши складність та масштабність процедури проведення, а також необхідність залучення широких мас населення, вирішили, що набагато легше піаритися на звичному для них пустослів\’ї та дріб’язку. За мовчазної згоди популістів-опозиціонерів, роботу по організації та проведенні Всеукраїнського референдуму щодо заборони купівлі-продажу землі взяла на себе партія «Батьківщина».

Тернопільщина активно долучилася до підготовки Всеукраїнського референдуму і участь у зборах громадян взяли жителі всіх 17 районів області. Звісно, збори, за усіма вимогами законодавства відбулися і в обласному центрі – місті Тернополі.

23 травня 2011 року, провівши збори ініціативних груп у місті Тернополі за участі делегованого представника міськради, вже 27 травня необхідні документи, які вимагає Закон України «Про проведення Всеукраїнського та місцевих референдумів» надійшли до Тернопільської міської ради.

В свою чергу про-свободівська міська рада на чолі з мером Надалом мала у 10-денний термін передати ці документи з погодженням міськради до ЦВК. Але не сталося… Документи до ЦВК були передані аж 22 червня (майже через місяць після надходження до міської ради) з порушенням Закону і, відповідно, ЦВК відмовило у реєстрації ініціативної групи.

Причиною відмови ЦВК названо порушення Тернопільським міським головою частини четвертої статті 17 Закону України «Про Всеукраїнський та місцеві референдуми», де зазначено, що голова міської (районної) ради у 10-денний термін з дня надходження документів подає їх до Центральної виборчої комісії.

Чи то до кінця не ознайомившись з законодавством України, а швидше з метою: виконати вимогу та сподобатися місцевому керівництву правлячого режиму Януковича, міська рада Тернополя на чолі з мером свободівцем злегковажила інтересами тернополян та жителів області.

Тернопільська «Свобода» «підігравши під дудку» українофобів, загарбників, відкрила їм безперешкодних шлях до єдиного, що в українців залишилося – української землі!

Реагуючи на звернення голови зборів з ініціювання Всеукраїнського референдуму Андрія Артимовича, сьогодні, 15 липня народний депутат України Василь Деревляний направиви депутатське звернення на ім’я прокурора Тернопільської області з вимогою захисту консититуційних прав громадян.

До вашої уваги копія звернення голови зборів А.І. Артимовича:

\"\"

До вашої уваги копія звернення народного депутата України В.Т. Деревляного:

\"\"