Виїзна приймальня народного депутата Василя Деревляного побувала у Теребовлянському районі

У п’ятницю, 15 липня помічники народного депутата Василя Деревляного – Теодозій Кухарський та Ярослав Березовський провели виїзний прийом громадян у селищній раді Микулинець Теребовлянського району, що на Тернопільщині.

Попри гарячу пору жнив, збору урожаю, з проблемними питаннями звернулося чимало громадян.

Зокрема, до Василя Деревляного як народного депутата України принесли два звернення, щодо вирішення земельних спорів (встановлення меж). Люди пояснили, що мають підстави не вірити селищному голові, і зокрема в те, що їх звернення селищна рада вирішить у відповідності з чинним законодавством.

На байдужість та бездіяльність селищної та районної влади поскаржилися народному депутатові і працівники бюджетної сфери – вчителі загальноосвітньої школи І ступеня села Воля, вихователі дитячого садка. Попри гарантування Законом, цим людям не було виплачено коштів на оздоровлення. Як повідомили у селищній раді Микулинець, у бюджеті селища таких коштів немає, а райдержадміністрація сомоусунулася від виконання своїх прямих повноважень та зневажила інтересами громадян.

Було й звернення, щодо можливості отримання пільгової путівки на оздоровлення дитини-інваліда.

Своє незадоволення громадяни висловили безпідставним закриттям дитячого садочка, який не буде функціонувати більше місяця через відсутність фінансування.

Щодо всіх питань, піднятих під час виїзного прийому, сьогодні, 19 грудня направлено депутатські звернення народного депутата України Василя Деревляного у відповідні державні установи та правоохоронні органи для вирішення проблем людей по суті.