«Батьківщина молода» поповнилася районними осередками у Збаражі та Підволочиську

27 липня у Збаражі відбулися молодіжні збори, на яких було вирішено створити місцевий осередок Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода».

На збори були запрошені голова обласної молодіжки Ігор Дмитерко та очільник Збаразької районної організації партії ВО «Батьківщина» Олексій Кондрацький.

Головою Збаразької районної «Батьківщини молодої» обрали активіста партії Максима Галенду. Його заступником став Володимир Кісілевич. На зборах також було обрано Бюро та Контрольно-ревізійну комісію організації.

Цього ж дня аналогічні збори відбулися і в Підволочиському районі. Головою Підволочиської районної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» став Юрій Харкавий.

В. о. голови Підволочиської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Микола Скуйбіда побажав молодим активістам швидкої самореалізації та натхненної і плідної праці, спрямованої на процвітання рідної країни.

\"\"

«Створення молодіжних громадських організацій – це позитив для України. Адже не секрет, що теперішня молодь часто аполітична, не бажає брати участі в побудові своєї країни. Зазвичай такий стан речей пояснюється відособленістю кожної молодої людини, її «закритістю». Тож єдиний вихід із такої ситуації – об’єднати молодих людей. Бо тільки будучи разом, кожен зможе вповні себе реалізувати, причому реалізувати з користю і для себе, і для суспільства в цілому», – зазначив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко.