На Кременеччині грали у футбол

31 липня в Почаєві відбувся футбольний турнір на кубок «Батьківщини молодої».

У турнірі брали участь команди з Кременця («Три валети»), Почаєва («ЮПА Почаїв»), Крупця Бродівського району Львівщини («ФК «Крупець») та Дубна, що на Рівненщині (ФК «Джокер»). На грі був присутній голова федерації футболу Кременеччини Віктор Карташов. Після закінчення турніру голова Кременецької РМГО «Батьківщина молода» Володимир Руднік вручив командам грамоти та кубки за І, ІІ, ІІІ і ІV місця, а Почаївській футбольній команді «ЮПА Почаїв» були вручені цінні подарунки – спортивні куртки для тренування та гетри. Також були відзначені кращий воротар і кращий гравець цього турніру. Після нагородження переможців була оголошена хвилина мовчання у пам’ять про загиблих шахтарів на шахтах «Суходільська-Східна» Луганської області та ім. В.Бажанова Донецької області.

\"\"

Турнір відбувався в дружній атмосфері, тож став справжнім святом здорового духу і сили волі. Подивитись на свято аматорського футболу приїхали мешканці навколишніх районів, які оплесками підтримували вдалу гру футбольних команд. Учасники і вболівальники були переконані в тому, що в історії почаївського футболу це була перша масштабна міжрайонна гра.

\"\"