Все більше тернополян висловлює підтримку Юлії Тимошенко

Понад 400 підписів тернополян до Президента з вимогою припинити політичні репресії проти Юлії Тимошенко та інших представників опозиції зібрали за перших два дні акції протесту під стінами Тернопільської ОДА представники ТОО «ВО «Батьківщина».

\"\"

Нагадаємо, що у зв’язку з політичними репресіями, придушенням демократії та свободи слова, руйнуванням усіх сфер життя держави правлячим тоталітарним режимом, а також на підтримку свого лідера Юлії Тимошенко, Тернопільська обласна організація «ВО «Батьківщина» вчора, 8 серпня розпочала безстрокову акцію протесту.

\"\"

За два дні до палаток, розміщених біля Тернопільської обласної адміністрації підійшла значна кількість тернополян, жителів області, гостей міста. В основному люди зупиняються біля стенду з інформацією (яка постійно оновлюється оргнізаторами акції) про події в наметовому містечку у Києві, позицію світової спільноти та перебігом «судилища».

\"\"

Тернополяни висловлюють підтримку Юлії Тимошенко і безстрашно вказують власні імена та прізвища, адреси проживання та ставлять підписи під вимогами до Президента.

\"\"

Варто зазначити, що є громадяни, які під час акції висловили бажання вступити до лав партії ВО «Батьківщина» і просто в палатках написали заяви про свій вступ. Згідно статуту партійної організації, ці заяви будуть невдовзі розглянути на бюро Тернопільської міської організації «ВО «Батьківщина».

Вкотре звертаємося до всіх, кому не байдужа доля патріотичного Тернопіллля, незалежної та демократичної України! Долучайтеся до протестних акцій! Прийдіть та залиште свій підпис незгоди з тоталітаризмом антиукраїнської влади. Щодня та щоночі у палатках біля Тернопільської ОДА чергують представники «Батьківщини», які можуть надати правдиву інформацію про перебіг подій в Україні та області.