Наметове містечко у Києві з’їхались «охороняти» підрозділи МВС з усієї України…

Коментар заступника голови ТОО «ВО»Батьківщина» Володимира Бойка з акції протесту у Києві:

«Вражаюче рекордну кількість правоохоронних органів, серед який повністю екіпіровані підрозділи «Беркут», «Ягуар», внутрішніх військ сьогодні злочинна, окупаційна влада централізувала біля Печерського суду. Чи то для психологічного впливу на учасників акції протесту, чи для початку силового згортання проявів демократії, але очевидно, що така кількість озброєних «бойовиків» свідчить про те, що влада дійсно злякалася свого ж народу.

Автобуси, на яких доставили правоохоронців заполонили весь цент столиці. Про їх кількість важко сказати, але вони у декілька рядів вистроїлися від Центрального універмагу до «Бессарабського ринку» та у протилежному напрямку по вулицях Хрещатик та Пирогова. Є чимало «автозаків».

З самого ранку з’явилася інформація, що зі сторони так званих «охоронців» порядку будуть спроби «зачистки» декількох наметів, але в ту ж мить підбігли народні депутати, які, вочевидь, своєю присутністю змінили наміри озброєних «бойовиків».

Наразі, нікого не впускають навіть на подвір’я біля Печерського суду».