Василь Деревляний вкотре виступив на захист сільгоспвиробників

Народний депутат України, голова ТОО «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний направив депутатське звернення на ім’я начальника обласного управління СБУ, МВС та прокурора Тернопільської області з проханням вжити заходи, спрямовані на припинення рекету з боку представників влади проти керівників сільськогосподарських підприємств і фермерів краю.

Про це повідомив Василь Деревляний під час прес-конференції, 16 серпня.

«До мене надійшла інформація, що з ініціативи голів Теребовлянської, Борщівської та інших районних адміністрацій поставлено завдання кожному керівнику сільськогосподарського підприємства і фермеру сплатити по 50 гривень за кожен гектар землі. Якщо хтось має 1000 га, то повинен заплатити 50 тисяч гривень. Але беруть не грошима, а зерном. Вантажівки приїжджають одразу на тік», – прокоментував Василь Деревляний.

На думку народного депутата, у такий спосіб формується резервний фонд, який потім використовуватиметься у виборчій компанії партією влади.

У своєму зверненні, Василь Деревляний просить силові структури зупинити порушення законодавства і притягнути винних до відповідальності.

До вашої уваги текст депутатського звернення:

\"\"