Кірєєв вигнав захисника Юлії Тимошенко

Суддя Родіон Кірєєв усунув адвоката Миколу Титаренка від справи проти Юлії Тимошенко до кінця процесу.

Відповідне рішення він оголосив після перерви у судовому засіданні.

На переконання судді, Титаренко зловживав правами адвоката, і, попри попередження, продовжував не виконувати розпорядження головуючого і порушувати порядок у залі суду.

Кірєєв також постановив \”звернути увагу глави Київської дисциплінарної комісії адвокатів\” на дії Титаренка.

У свою чергу Юлія Тимошенко намагалася оголосити заяву щодо незаконності видалення адвоката, однак Кірєєв знову почав вимагати, щоб вона встала. Тимошенко відмовилася і дала слово своїм захисникам.

Крім того, як повідомляє прес-служба \”Батьківщини\”, сторона захисту виявила невідповідність у матеріалах справи, які зачитуються Кірєєвим, та фотокопіями, які були надані захисту.

\”Вас не насторожує, що ваш документ має приписи, які не відповідають тим, які є у нас? Вас як суддю має це хоча трошечки хвилювати, звідки після передачі матеріалів справи до суду на них з\’явилися помітки. Це говорить про факт фальсифікації\”, – заявила у судовому засіданні Юлії Тимошенко після оголошення суддею Родіоном Кірєєвим одного з письмових доказів у справі.

Юлія Тимошенко попросила суддю надати цей документ для ознайомлення стороні захисту, але суддя відповів, що всі клопотання та звернення сторони захисту будуть розглядатися після дослідження доказів у справі.

\”Це безпрецедентні порушення, які несумісні з нормальним розглядом справи\”, – зазначила вона.

Українська правда