Дякуємо!

Від імені голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного та всієї партійної організації слова подяки адресуємо учасникам акцій протесту проти політичних репресій антиукраїнського режиму Януковича.

Зокрема, водіям, які на власних авто взяли участь в автопробігу автошляхами Тернопілля: Миколі Дураю, Роману Деревляному, Тарасові Білану, Ярославу Скочелясу, Ярославу Березовському, Олександру Башті, Тарасові Хомяку, Ігореві Козаку, Руслану Козаку, Володимиру Прокопенку, Володимиру Афінцю та іншим учасникам автопробігу.

Також, представникам Тернопільських делегацій, які по цілому тижні цілодобово перебували та досі перебувають у наметовому містечку в Києві біля Печерського районного суду. Серед яких: працівникам Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина», активістам Тернопільської міської, Зборівської, Збаразької, Бучацької, Тернопільської, Підволочиської та Лановецької районних організацій «ВО «Батьківщина».

І звісно, членам партії та прихильникам «ВО «Батьківщина», які вдень і вночі чергують у наметовому містечку біля Тернопільської ОДА, а також, щоденно у палатках в місті Тернополі та райцентрах області.

Дякуємо жителям області за підписи на підтримку Юлії Тимошенко, відверті та справедливі відгуки і побажання, які вони залишають у наметах партії ВО «Батьківщина».

За нами правда, і ми переможемо!

Прес-служба ТОО «ВО «Батьківщина»