Дорогі українці!

20-й День Незалежності, «завдяки» діям чинної антиукраїнської влади, не вселяє святкового настрою. Та й, судячи з «досягнень» за останній рік, вітати один одного немає з чим.

\"\"

Політичні репресії, ув’язнення лідера опозиції Юлії Тимошенко та інших патріотів, гноблення демократії, свободи слова, нищення культури, мови, приниження окремих релігійних конфесій – є духовним та моральним гнітом України нинішнім окупаційним режимом. Закриття бюджетних установ (шкіл, лікарень, амбулаторій), пенсійна реформа, Податковий кодекс, стрімке зростання тарифів на комунальні послуги, зростання цін на тлі росту безробіття і стабільно низьких зарплат – є фізичним нищенням кожного українця.

Та найстрашніше – попереду, адже незабаром нас чекає земельна реформа, коли заберуть останнє – українську землю, та адмінреформа, коли заберуть і рідний край, шляхом укрупнення сіл і районів області.

То чим сьогодні наша країна відрізняється від тієї поневоленої монголо-татарською навалою України ХІІІ ст. чи радянським режимом у XX ст.? Різниці немає.

У всі часи поневолення волелюбний народ України повставав і боровся з загарбниками. Настав знову той історичний час, про який пише Великий Кобзар: «… вставайте, кайдани порвіте та вражою злою кров’ю волю окропіте!».

Сподіваюся, ця символічна дата 20-річчя Незалежності залишиться в історії днем повстання проти україноненависницького окупаційного режиму Януковича, початком революційних дій.

Переконаний, що в єдності наша сила і з правдою та Господньою опікою МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

З повагою,

народний депутат України,

голова ТОО «ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний