Партійці Луганської \”Батьківщини\” відвідали Тернопільщину

З метою обміну досвідом, делегація Луганської обласної організації ВО «Батьківщина», у складі 5 чоловік, побувала на Тернопільщині.

\"\"

На фото: Делегація Луганської обласної організації ВО \”Батьківщина\” на чолі з головою Іриною Веригіною, голова Тернопільської обласної організації ВО \”Батьківщина\” Василь Деревляний, його перший заступник Володимир Борйко та заступник голови Тернопільської міської організації ВО \”Батьківщина\” Тарас Білан.

Приємними враженнями від свого триденного перебування поділилася голова ЛОО ВО «Батьківщина» Ірина Вергіна.

«Мене приємно вразило, що партійний колектив на Тернопільщині в основному – молодь. Молодь – це перспектива, за ними майбутнє. Саме тому, приїхавши додому я передусім візьмусь за укріплення Луганської «Батьківщини молодої». Сподобався також принцип підбору членів партії, коли насправді не так важлива кількість, а більше – ідейність, вірність та прагнення працювати та допомагати парторганізації», – відзначила Ірина Вергіна.

\"\"

На фото: Делегація Луганської обласної організації ВО \”Батьківщина\” біля пам\’ятника Герою України Степану Бандері.

За словами голови Луганської «Батьківщини», попри намагання влади роз’єднати Східну та Західну Україну, є надзвичайно багато речей, які об’єднують всіх українців.

«Через багаторічне викривлення історії, насправді є невелика чaстина жителів Сходу нашої держави, які досить насторожено та з острахом говорять про західників, які через боязнь всього, що йде з Заходу голосували за Януковича, зі словами: «Хоть бандит, но зато свой!». Та на сьогодні значна частина і цих людей незадоволені владою, яку обрали. На превеликий жаль, багаторічні залякування, шантаж, переслідування, моральне та фізичне нищення зробили східняків менш рішучими. Ви пам’ятаєте, коли розпочиналася Помаранчева революція Схід говорив: «Ми піднімемося, коли повстане Захід», так і сталося. Для підтвердженням того, що насправді Україна соборна, а Схід та Захід разом, я привезла з Луганська листи луганчан, які у День Незалежності передали свої думки, побажання та заклики до єднання тернополянам, жителям Західної України», – розповіла Вергіна.

\"\"

На фото: Голова Луганської ОО ВО \”Батьківщина\” передала голові Тернопільської \”Батьківщини\” запашний коровай та брилу кам\’яного вугілля, як символ шахтарського краю.

Під час зустрічі, голови Тернопільської та Луганської обласних організацій ВО «Батьківщина» Василь Деревляний та Ірина Виргіна обмінялися порадами з власного досвіду роботи та керівництва обласними організаціями, а також попередньо домовилися, про ряд  спільних акцій та заходів, з метою зміцнення зв’язків між парторганізаціями та загалом Східною та Західною Україною.

\"\"

На фото: Луганська делегація на фоні Тернопільської ОДА та наметів Тернопільської обласної організації ВО \”Батьківщина\”, які розміщені в рамках безстрокової акції протесту проти політичних репресій та арешту лідера опозиції Юлії Тимошенко.

До вашої уваги декілька з переданих листів луганчан тернополянам: