І знову допит

Василя Деревляного знову кличуть на допит до Головного управління МВС України в місті Києві. При цьому правоохоронці вимагають характеристики народного депутата.

Слідчий О.С.Кондауров в черговий раз викликав голову Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» на допит у рамках розслідування кримінальної справи №10-26909 – за участь у протестних акціях 25 червня цього року. Як і попереднього разу, слідчого особливо цікавить епізод із побиттям лобового скла одного з міліцейських автобусів. Нагадаємо, народний депутат свої дії пояснює тим, що під колесами транспортного засобу знаходилася людина, в той час як правоохоронці взагалі на це не звертали уваги. Тож лише в такий спосіб можна було запобігти наїзду.

Крім цього, слідчий звернувся з листами до обласної організації ВО «Батьківщина» та Грабовецької сільської ради з проханням «надати характеристику на гр. Деревляного Василя Тимофійовича».