Кайда бере приклад із Азарова. Розпорядження голови Тернопільської облради написане суржиком

Бажання керівництва Тернопільської обласної ради якнайшвидше ввійти у процес надання жителям краю публічної інформації вкотре підтвердило, що патріотизму в головного «свободівця» мало.

24 червня 2011 року голова облради Олексій Кайда підписав розпорядження №124 «Про порядок роботи із запитувачами інформації відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Тернопільській обласній раді». Документ оприлюднено на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування.

Як свідчить зміст документу, дане розпорядження, мабуть, готували ті кадрові комуністи, до яких так і не дійшла обіцяна люстрація.

Вперше в історії Тернопільської обласної ради керівник ВО «Свобода» запровадив поняття «письмовий ВИД», що є сумішшю української та ворожої для нас російської мови, і, вочевидь, свідчить про появу нового біологічного ВИДУ в цьому органі самоврядування. Напевно, представники цього «біологічного виду» не читали нормативно-правові акти, в яких постійно йдеться про «письмову форму» і ніколи – про «письмовий вид».

Мабуть, Кайді сподобався приклад прем’єра Азарова, який постійно використовує суржик.

Перший заступник голови ТОО ВО \”Батьківщина\”

Володимр Бойко