Від падіння будь-яких рейтингів Хоптяна врятує «батько» Скубашевський?

Тижневик «Коментарі» оприлюднив черговий рейтинг губернаторів. Цього разу, виходячи із даних Державної служби статистики, зроблено оцінку розвитку областей за перше півріччя цього року.

\”Як не дивно, бездарна діяльність голови Тернопільської обласної державної адміністрації призвела до загальної оцінки його роботи на 4,5 із мінусовим показником\”, – констатує на сторінках газети \”Наша Батьківщина\” перший заступник голови ТОО ВО \”Батьківщина\” Володимир Бойко.

У той же час, за словами В. Бойка, влада в області завзято дерибанить землю.

\”Ще не встиг повністю ущухнути скандал із передачею землі в селі Кам’янках Підволочиського району особі, в якої проживав Валентин Хоптян, як встигли відзначитись керівники Кременецького та Лановецького районів, які роздали ласі шматочки своїм родичам.

Тим не менше, зі сторони керівництва держави претензій до Хоптяна не виникає\”, – коментує заступник голови ТОО ВО \”Батьківщина\”.

Як хвалиться під час застіль із поважними підприємцями краю сам губернатор, ніхто не зможе звільнити його із посади, допоки в Адміністрації Президента працює Станіслав Скубашевський. Як стверджує В.Бойко, Хоптян навіть називає його (Скубашевського) «батьком».

\”Виявляється, Хоптян та Скубашевський є земляками. Обидва народились поблизу Збруча в Чемеровецькому районі на Хмельниччині. Хоптян проживав у Вікторівці, а Скубашевський – в недалекому селі Голенищевому. У свій час уродженці Чемеровецького району були комсомольськими та комуністичними діячами\”, – зазначив Бойко.

Проте Скубашевський пішов далі. Він потрапив до когорти осіб, яким Янукович не перестає довіряти ось уже впродовж довгих років. Не даремно під час свого прем’єрства нинішній президент влаштував Станіслава Валеріановича керівником Служби прем’єр-міністра України Кабінету Міністрів України.

\”Сьогодні ж Скубашевський працює заступником Глави Адміністрації Президента. І раптовий кар’єрний ріст чемеровецького бригадира Хоптяна пов’язують саме з ним.

То ж поки «батько» покриває бездарність тернопільського губернатора, страждають жителі області, а рейтинги Валентина Антоновича все «зростають» та «зростають»…\”, – резюмував перший заступник ВО \”Батьківщини\” на Тернопіллі.