«Батьківщина» разом з КОД ініціює подальші акції протесту з метою не допустити ухвалення антисоціальних рішень влади

Янукович продовжує жорсткий антисоціальний наступ замість того, щоб «покращувати життя українців вже сьогодні». Ще не висохли чорнила на його підписі під законом про підвищення пенсійного віку та стажу, а на підході ще один антинародний закон.

Провладна парламентська більшість планує ухвалити рішення, яким позбавляє заслужених пільг десятки категорій людей: учасників та дітей війни, чорнобильців, афганців, жертв нацистських переслідувань, працівників медицини та освіти, шахтарів.

Все це є складовим політичного курсу побудованого в Україні режиму, суть якого – багаті мають стати ще багатшими, а бідні ще біднішими. Варто нагадати, що, відбираючи через скасування пільг останню копійку у самих знедолених, вони розкрадають мільярди з державного бюджету, купують собі золоті унітази, будують вертольоті майданчики та розкішні палаци.

Сьогодні у стін Верховної Ради, коли мітингуючи афганці та чорнобильці спробували прорвати кордони міліції, щоб примусити провладну більшість почути голос людей, було продемонстровано, що український народ не злякався розв’язаних в Україні репресій та не став на коліна перед злочинцями.

Партія «Батьківщина» та її фракція у Верховній Раді солідарні з тими, хто виявив небайдужість та незгоду із наступом влади на соціально-економічні права. «Батьківщина» разом з Комітетом опору диктатурі підтримує та ініціює подальші акції протесту з метою не допустити ухвалення антинародних рішень влади.

Тільки об’єднавши зусилля десятків і сотень тисяч справжніх патріотів та громадян, ми отримаємо шанс зупинити цю злочинну владу.

Президія Політради партії «Батьківщина»