Тернопільська «Батьківщина» продовжує поповнювати бібліотеки Тернополя корисною та цікавою літературою

Сьогодні, 21 вересня голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко передав по декілька примірників книги В. Сергійчука «Як нас морили голодом» Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці та науковій бібліотеці Тернопільського національного педагогічного університету.

\"\"

На фото: Ігор Дмитерко передає книги завідувачу відділу комплектування фонду Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки Галині Польовій.

Відомий український історик, письменник, професор Володимир Сергійчук є автором багатьох популярних та унікальних книг та збірок, де на основі документів та фактів висвітлюється вся правда про важливі періоди та події в історії України, про людей які творили цю історію.

Саме тому, народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний неодноразово виступав меценатом творчості В.Сергійчука. Зокрема, за сприяння голів Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської обласних партійних організацій у 2009 році був виданий трьохтомник про Провідника української нації, Героя України Степана Бандеру. Тоді, Василь Деревляний передав по декілька примірників трьохтомника бібліотекам області.

За словами, працівників бібліотек, яким була передана ще одна книга В. Сергійчука «Як нас морили голодом», це дійсно дуже корисна та цікава література, адже творчість відомого автора має попит серед читачів.

\"\"

На фото: Бібліотекар наукової бібліотеки Тернопільського національного педагогічного університету Ольга Німець подякувала студентові однойменного вузу Ігореві Дмитеркові та партії ВО \”Батьківщина\” за добру справу і корисний подарунок для університету .