Юлія Тимошенко має бути звільнена з-під варти

Таку думку висловив адвокат Юрій Сухов перед початком судового засідання у справі Тимошенко.

«За ці два тижні перерви не тільки ми, захисники, але й світова спільнота, всі, хто цікавиться справою, зрозуміли, що жодних підстав твердити про наявність в діях Юлії Тимошенко будь-якого складу злочину немає, справа має бути закрита, а Юлія Тимошенко має бути звільнена сьогодні з-під варти», – заявив адвокат Сухов.

Він вислови сподівання, що сьогодні Печерський суд відновить судове слідство, в першу чергу розглянувши клопотання про зміну запобіжного заходу, а потім або проведе дебати і винесе виправдальний вирок, або закриє справу.

Водночас адвокат Сергій Власенко зазначив, що ця справа повністю залежить від волі президента України.

«Яке рішення прийняв Віктор Янукович – стане відомо через годину-дві і буде абсолютно зрозуміло, чи піде Україна по європейському цивілізованому шляху розвитку, чи залишиться в тому стані \”демократії\”, в якому вона перебувала до сьогоднішнього дня\”, – додав Власенко.

www.byut.com.ua