Батьківщина взяла участь в пікетуванні обласної державної адміністрації

В четвер, 29 вересня 2011 року Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» взяла участь в пікетуванні обласної державної адміністрації, організованому Комітетом опору диктатурі.

Політичні партії висловили свій протест діям влади щодо скасування пільг незахищеним верствам населення, проведення пенсійної реформи, здійснення антиукраїнської політики в освітній галузі, заявили про недопущення передачі Почаївської лаври російській церкві.

\"\"

Як повідомив перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко, «У складний для держави час влада реалізовує нищівні для українського народу реформи. Зокрема, це пенсійна реформа, згідно якої кожен працюючий українець змушений щомісяця сплачувати збори до пенсійного фонду із своєї заробітної платні. Проте, підвищення пенсійного віку та існуючі умови життя народу не гарантують, що будь-яка людина зможе дожити до отримання пенсії».

\"\"

Також, на думку Володимира Бойка, Тігіпко та Азаров реалізовують реформування соціальної сфери. Замість того щоб здійснити свої виборчі обіцянки і покращити рівень життя, влада забирає мізерні компенсації в незахищених верств населення. При цьому пільги суддів, народних депутатів та урядовців залишаються незмінними.