Представники «Батьківщини» Тернопільщини перебувають на Луганщині

В рамках обміну досвідом та на запрошення Луганської обласної організації ВО «Батьківщина» троє представників з обласної, міської та районної партійних організацій «Батьківщини» Тернопільщини, 29 вересня прибули до Луганська.

Заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Теодозій Кухарський, член бюро Тернопільської міської партійної організації Тарас Білан та представник Тернопільської районної організації Андрій Колосівський завітали в гості не з пустими руками. Окрім пам’ятних сувенірів для партійного активу, цінні подарунки отримали й Луганські школярі від народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного. Оскільки, чинний міністр освіти не в змозі забезпечити потреби школярів Сходу у підручниках, дійсно довгоочікуваним подарунком для учнів третього класу Луганської ЗОШ I- III ступенів №9 стали посібники: «Математика», «Читанка», «Я і Україна» та «Українська мова» у двох томах.

За словами Тараса Білана, луганчани тепло зустріли галичан і після знайомства з партійним активом, перейшли до обміну досвідом в питанні проведення та підготовки до виборчої компаній.

«Побувавши у Луганській організації та Красному Лучі, ми обговорили багато робочих питань з функціонування та розвитку партійних організацій. Але особливо приємно мене вразило, що попри ті стереотипи, які задля розколу України нам нав’язують роками, жодних мовних, духовних чи моральних бар’єрів у спілкуванні між нами немає і бути не може. Луганчани як і тернополяни дуже гостинні, щирі люди, патріоти України», – резюмував представник «Батьківщини» Тернопільщини у Луганську Тарас Білан.

Перебування тернополян на Луганщині заплановане на два дні.