Володимир БОЙКО: «Влада продемонструвала, що народ для неї – порожнє місце»

11 жовтня 2011 року керівництво Української держави остаточно згорнуло демократичні процеси. Про це із Києва повідомив перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко.

\"\"

— Сьогодні остаточно дискредитована вся судова система, яка, відповідно до Конституції України, є однією із гілок державної влади, – повідомив Володимир Бойко. – Суддя Кирєєв приймає політичне, а не правове рішення. Злочином Юлії Тимошенко визнано те, що вона врятувала Україну і фактично всю Європу від газової кризи, врятувала українські сім’ї від загрози замерзання у своїх домівках.

Ще із початку цього судового процесу було зрозуміло про його результат. Адже в суді допитувались ті свідки, які були вигідні Януковичу, залучались ті докази та документи, які були сфальшовані наперед.

\"\"

Окрім цього, міліція в черговий раз перешкодила українцям мирно пройти Хрещатиком і в такий спосіб заявити про свій протест діям влади.

\"\"

– Свідомі громадяни нашої держави, які приїхали з усіх куточків України, мали своє законне право на проведення ходи, – зазначив пан Володимир. – Однак, міліція не дозволила це зробити. Правоохоронці свідомо били людей, кидали їх в «автозаки».

\"\"

Та незважаючи на рішення цього ганебного суду, опозиційну діяльність не зупинити. Український народ продовжить боротьбу за свої права і примусить Януковича і його «свиту» втікати з України.