За вказівкою влади, правоохоронці кирзяками топтали мирних мітингувальників – тернополянок

Численна делегація партії ВО «Батьківщина» з Тернопільщини вчора, 11 жовтня взяла участь в мітингу на підтримку лідера партії ВО «Батьківщина», екс-Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

\"\"

Тернопільщину представляли партійні активісти з усіх районів області та міста Тернополя.

\"\"

На фото: Представники Зборівської РО ВО \”Батьківщина\”.

\"\"

На фото: Представники Тернопільської МО ВО \”Батьківщина\”.

\"\"

На фото: Представники Бучацької РО ВО \”Батьківщина\”

\"\"

На фото: Представники Тернопільської РО ВО \”Батьківщина\”.

\"\"

На фото: Представники Підволочиської РО ВО \”Батьківщина\”.

\"\"

На фото: Представники Збаразької РО ВО \”Батьківщина\”.

\"\"

На фото: Представники Борщівської РО ВО \”Батьківщина\” з народним депутатом України, головою ТОО ВО \”Батьківщина\” Василем Деревляним.

Не дивлячись на далеку та виснажливу дорогу до столиці, представники «Батьківщини» Тернопільщини у перших рядах перед тисячами озброєних працівників спецслужб безстрашно боронили свої права, вимагали справедливості та боролися з беззаконням.

\"\"

Боролися в прямому розумінні. За вказівкою влади, правоохоронці били, копали та заламували руки людям, не зважали ані на жінок, ані на людей похилого віку.

\"\"

Декілька жінок – активісток Тернопільської міської організації стали жертвами бездумного та безжального виконання службового завдання працівників спецслужб. Одну жінку літнього віку правоохоронці кинули під ноги та потопали кирзяками. Після цього потерпіла провела близько години у кареті швидкої допомоги. На щастя, обійшлося синцями та царапинами. Ще дві жінки, які мирно стояли з плакатами, отримали удари міліцейськими палицями по плечах. Деякі правоохоронці в прямому розумінні «розпускали» руки, як наслідок, тернополянці розірвали штани, зачепивши рукою за накладну кишеню на них.

\"\"

На щастя, делегація Тернопільщини повернулася додому загалом вцілілою. Тернополян не злякала така поведінка працівників правоохоронних органів, радше, розчарувала і обурила. Цікавило одне питання, як прийшовши ввечері додому, ці молоді хлопці, чоловіки дивилися в очі своїх дітей, жінок, матерів…?