Дорогі краяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди найвеличнішого для християн та всіх українців свята — Покрови Пресвятої Богородиці!

Вищою волею Пресвята Богородиця завжди боронила Україну, наше військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, ми відзначаємо величне національне свято – День створення Української повстанської армії.

Славні воїни УПА жертовно виборювали соборність, волю Батьківщині. Зі зброєю в руках, великим почуттям патріотизму, безстрашно йшли у бій, переможною ходою, крок за кроком розбудовували незалежну Українську Державу. У боротьбі за історичну справедливість, пропогування істинної цілі Вашої жертовності, шановні вояки УПА, ми висловлюємо Вам свою вдячність, адже чітко усвідомлюємо, що саме Вам, і всім, хто поклали свої молоді голови на вівтар свободи, завдячуємо незалежністю, яку зобов’язані вберегти від чинного окупаційного режиму Януковича.

Політичні репресії, арешт лідера опозиції Юлії Тимошенко, ув’язнення інших патріотів, гноблення демократії, свободи слова, нищення культури, мови, приниження окремих релігійних конфесій – є духовним та моральним гнітом України діючим злочинним режимом. Саме сьогодні, в час, коли як ніколи гостро перед Україною знову стоїть загроза втрати незалежності, територіальної цінності, мови, історії, культури та духовності, ми всі повинні в молитві склонити наші голови перед Матір’ю Божою та благати її милості і ласки як в Покровительки всього нашого віруючого та багатостраждального українського народу!

Під покровом Пресвятої Богородиці, з гордістю за славні перемоги наших дідів-прадідів – воїнів УПА, ми повинні єднатися. Прийшов наш час! Нам доля вкотре дає можливість стати героями свого сьогодення! З вірою й відвагою, ми повинні використати цю можливість. Пора вибороти майбутнє для своїх дітей та онуків, які чинна антиукраїнська влада нахабно та злочинно забирає.

В цей День та на майбутнє нехай Господь опікується Вами. Щиро бажаю Вам козацького здоров’я та завзяття, сили духу та незламної віри. Віри у перемогу українського народу, у нашу з Вами перемогу добра над злом!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою,

Народний депутат України,