Василь Деревляний захищає законні права пенсіонерів Чортківщини

Реагуючи на звернення пенсіонерів Чортківського району, які всупереч рішень суду не отримали належних їм виплат, народний депутата України Василь Деревляний направив депутатське звернення до правоохоронних органів та Пенсійного фонду України.

У своєму зверненні Василь Тимофійович просить: «згідно чинного законодавства України, вжити заходів для забезпечення виплати пенсіонерам Чортківського району Тернопільської області пенсій згідно відповідних судових рішень та вимог чинного законодавства України».

Днями Пенсійний фонд України дав офіційну відповідь, де йдеться, що: «Частиною 2 статті 14, статтею Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що постанови та ухвали суду в адміністративних справах, що набрали законної сили, є обов’язковими до виконання на всій території України… Таким чином судові рішення, що набрали законної сили, виконуються органами Пенсійного фонду України відповідно до покладених зобов’язань».

До вашої уваги відповідь Голови правління Пенсійного фонду України (у повному обсязі) на депутатське звернення народного депутата України Василя Деревляного:

\"\"