Василь Деревляний знову прийшов на допомогу ошуканим пайовикам Щепановського

Чи зігнорує і на цей раз Тернопільська ОДА вказівки Кабміну та проблеми тернополян?

Для завершення будівництва житлового будинку по вул. Ливівська, 1, що у м. Тернополі, обдурені пайовики будівельних компаній, засновником яких є Щепановський З.І., створили споживчий кооператив (ЖБК) «Львівська-1».

Реагуючи на звернення членів новоствореного кооперативу, які звернулися з проханням посприяти їм у наданні організаційної та юридичної допомоги з боку відповідних органів державної влади, народний депутат України Василь Деревляний направив депутатське звернення Прем’єр-міністру України.

До вашої уваги копія депутатського звернення:

\"\"

Реагуючи на депутатське звернення Кабінет Міністрів України зобов’язав Мінрегіон, Мінфін, Мін’юст, Дерожземагенство та (вкотре) Тернопільську ОДА розглянути підняту Василем Деревляним проблему тернополян.

До вашої уваги відповідь Кабінету Міністрів України:

\"\"

Варто нагадати, що у відповідь на депутатське звернення Василя Деревляного, ще у червні цього року Глава Адміністрації Президента Львочкін С.В. зазначив, що Тернопільська ОДА повинна активно допомагати ошуканим пайовикам, надаючи всю необхідну інформаційну, організаційну та юридичну допомогу. Не дивлячись на це, керівництво Тернопільської ОДА зігнорувало вказівки Адміністрації Президента та проблеми тернополян. Вочевидь, Хоптяну і Львочкін не указ, допоки його прикриває «батько» Скубашевський.