Представники партії «Батьківщина» на Тернопільщині запалили свічки пам’яті жертвам Голодомору-геноциду

Партія «Батьківщина» закликає українців пам\’ятати про злочин геноциду 32-33 років в Україні, адже тоді нас міг врятувати хліб, тепер нас врятує пам\’ять.

«Не секрет, що підігруючи Кремлівським правителям, провладний в Україні режим Януковича заперечує Голодомор як геноцид. Сам Януковича неодноразово намагався озвучувати й «просувати» у суспільство народжене в Росії трактування, що голод 1933-го був не геноцидом українського народу, а «спільною трагедією братніх народів — українського, російського, казахського». Провідні політики світу, парламент Канади офіційно визнали голодомор 1933-го саме геноцидом українського народу!

Але прокремлівську політику Януковича чинять і його однопартійці. Для прикладу регіонал Кисельов подав до Верховної Ради законопроект, яким пропонується внести зміни до закону «Про Голодомор 1932 —1933 років» і визнати голодомор не геноцидом (як записано зараз), а «трагедією» українського народу», – прокоментував народний депутат голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

За його словами, сьогодні представники партії «Батьківщина» на Тернопільщині запалили свічки пам’яті жертвам голодомору-геноциду.

\"\"

«Обов’язок кожного з нас — не дозволити згаснути свічці пам’яті про ті страшні часи, про які ми знаємо з розповідей наших рідних, знайомих… Адже забуте минуле обов’язково перекинеться на майбутнє й нагадає про себе. Партія «Батьківщина» закликає українців пам\’ятати про злочин геноциду 32-33 років в Україні, адже тоді нас міг врятувати хліб, тепер нас врятує пам\’ять!», – наголосив Василь Деревляний.

\"\"