Фонд Конрада Аденауера і Світовий конгрес українців привітали Юлію Тимошенко з днем народження

Фонд Конрада Аденауера запевнив Юлію Тимошенко у своїй підтримці у важкі для неї часи.

Про це йдеться у привітанні з днем народження, яке надіслав Голова Фонду Ганс-Герт Пьоттерінг.

«Дорога Юліє Володимирівно. Хочу привітати Вас із днем народження і побажати всього найкращого, здоров’я, сили, щастя та Божого благословення», – сказав він.

«Звичайно, я хотів би передати Вам ці привітання за інших обставин. Хочу Вас запевнити, що Фонд Конрада Аденауера як партнер підтримує Вас і Вашу партію й у ці важкі часи», – наголосив Ганс-Герт Пьоттерінг.

«Колись Конрад Аденауер сказав: «Коли всі інші вважають, що тобі кінець, лише тоді справді варто починати». У цьому розумінні я бажаю Вам багато сил і сподіваюсь, що невдовзі зможу побачити Вас свіжою, здоровою та з оптимістичним поглядом у майбутнє», – йдеться у листі.

Також з днем народження Юлію Тимошенко привітав Світовий конгрес українців.

«Світовий Конґрес Українців знає Вас як відомого українського політика, державного діяча і Главу попереднього уряду України та високо цінить Вашу працю в утвердженні незалежної України як демократичної, європейської держави, а також у зміцненні зв’язків зі світовим українством», – сказав Президент СКУ Евген Чолій.

Він зазначив, що «будучи голосом двадцятимільйонної української діаспори, Світовий конґрес українців неодноразово засудив владні структури України за антидемократичні дії по відношеню до політичної опозиції в Україні».

«Світовий конґрес українців запевняє Вас, що і надалі буде рішуче протистояти порушенням основ демократії та на міжнародному рівні відстоювати основні свободи і права людини в Україні», – сказав Евген Чолій.

«Ми бажаємо Вам якнайшвидшого одужання, звільнення з-за ґрат та сили, здоров’я і мужності для подальшого служіння справі українського народу та України. І в цьому щасти Вам Боже!», – наголошується у привітанні.