«Батьківщина» ні в якому разі не підтримуватиме І.Стойка

Перед початком передвиборочої компанії політики та політичні сили розпочинають власний самопіар та агітацію своїми методами. На жаль, не винятком у цих передвибочих технологіях є маніпулювання громадською думкою, наклепи та чистісінький обман. Вочевидь, саме з таких технологій розпочав свою агітацію народний депутат Іван Стойко.

Зокрема, під час партійної конференції голова Бережанської районної організації «За Україну!» Нестор Колодка зазначив наступне: «Ми висуватимемо Івана Стойка по Бережанському округу. Причому спільно зі «Свободою» та «Батьківщиною». З цими партіями у нас вже є попередні домовленості про підтримку спільного кандидата, вони готові підтримувати Івана Стойка». Варто зазначити, що ані на районному, ані на обласному рівнях жодних домовленостей між партією «Батьківщина» та «За Україну» не було. «Батьківщина» ні в якому разі не підтримуватиме І.Стойка. У нас є достатньо порядних та гідних представників на місцевому рівні, щоб висувати їх кандидатами на вибори до Верховної Ради України.

Так, для боротьби з антиукраїнським режимом Януковича, ми ведемо переговори з політичними силами демократичного спрямування «Фронт змін» та ВО «Свобода». Ми завжди кликали всіх опозиціонерів долучитися до наших акцій протесту та загалом протестної боротьби.

Ми готові та закликаємо всі опозиційні політичні сили спільно контролювати законність та порядок під час грядущого виборчого процесу, щоб не допустити масової фальсифікації та застосування адмінресурсу злочинною владою.

Парламентські вибори є дійсно доленосними для України, тому, ми просимо керівників націонал-демократичних партій, учасників виборчого процесу дотримуватися законів про вибори, Конституції України та загальноприйнятих норм моралі, порядності та людяності.

Бережанська районна організація ВО «Батьківщина»