Міська організація партії «Батьківщина» привітала діток із Днем святого Миколая

Сьогодні, у День святого Миколая, своїм подарункам разом з усіма дітьми України радітимуть і вихованці Притулку для дітей, що по вулиці Стрімка у м. Тернополі. Напереродні цього свята до діток з солодкими пакунками та іграшками завітали представники Тернопільської міської організації партії ВО «Батьківщина».

«Сьогодні Україна переживає нелегкий час, і людям стало жити ще важче, ніж було до того, рік-два назад. Це – на жаль, наслідки того керівництва, яке є зараз в державі. Але ми повинні памятати, що біля нас є ті, кому ще важче, ніж нам. І особливо прикро те, що є дітки, які на День святого Миколая, не відкривають свої подарунки у родинному колі. Коли всі дітки радіють, є ті, які позбавлені цієї радості, позбавлені найголовнішого – батьківської опіки. Тому, якщо є можливість зробити для них хоча би маленьку приємність у вигляді подарунків, то ми стараємось таку можливість надати», – наголосив керівник міської організації Андрій Артимович.

Вихователі Притулку подякували за те, що представники партії не забувають про таких діток і примножують своїми благородними справами добрі діла у світі.