Шановні жінки Тернопілля!

Щиросердечно вітаю Вас та Ваші сім’ї з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

\"\"

У ці дні наші родини збираються за святковим столом, приїжджають додому доньки та сини. У ці дні забуваються проблеми і суперечки та труднощі. Наступає Свято, яке несе нам радість, втіху, сподівання на краще та велику надію і впевненість, що все буде добре у нашому домі!

Озирнувшись назад, можна сказати, що 2011-ий рік був дуже непростим. Неприємні сюрпризи та подарунки влади ми отримували майже щоденно у вигляді здорожчання продуктів харчування та товарів першої необхідності, тарифів на комунальні послуги, пальне та все інше. Практично кожну нашу сім\’ю зачепило, якщо не скорочення на роботі, то заборгованості заробітних плат. Ми стали свідками як влада відверто знущається та нищить своїх політичних опонентів, як зневажає наші інтереси, витрачаючи на особисті потреби мільярди, нами важко зароблених, гривень.

Але ж ми з Вами не мовчимо! Ми все масовіше і частіше висловлюємо протести та своє обурення. Ми знаємо, що в єдності та боротьбі – обов’язково переможемо! Головне – у 2012 році не зрадити самим собі і зробити цей доленосний для країни вибір.

Отож від усієї душі зичу Вам, великого людського щастя, міцного здоров’я, добра та близьких людей поруч. Нехай з благословенням новонароджена Сина Господнього, прийдешній рік виправдає всі наші добрі надії і прагнення.

З повагою,

Голова Тернопільської обласної громадської організації