Дорогі українці!

Вітаю Вас з Новим 2012 роком та Різдвом Христовим!

\"\"

Щиро бажаю кожному, щоб у минулому 2011 році залишилися всі знущання окупаційного провладного режиму  над українським народом. Якщо ми дійсно хочемо, щоб наша держава, наші діти та онуки мали майбутнє, ми повинні єднатися та приступати до рішучих дій.

Практично за один рік репресивна провладна машина показала такі темпи руйнації України, що важко і страшно уявити, що буде ще через рік їх правління.

Заплямовано історію, культуру, мову, зневажено права громадян, Конституцію та Закони України, згорнуто свободу слова та всі прояви демократії. Ілюзією став європейський вибір України. Влада відверто морально та фізично нищить своїх політичних опонентів, до межі бідності та виживання веде українців, робить з нас рабів оліргахічної навали.

Ми, жителі Західної та Східної України живемо за різними конфесійними вірами, за різними святами, обрядами та звичаями. Але об’єднує нас те, що всі ми живемо тут, на нашій Батьківщині, на цій найкращій і найсвятішій Землі. І саме тут живуть працьовиті, добропорядні, небайдужі люди, яким під силу не лише звернути гори, але й внести свої корективи в історичну розбудову рідної держави.

Наша сила в мужності, єдності та вірі, які й приведуть Україну до неминучої перемоги.

Нехай у Новому році Ісус Христос благословить оселі українців своїм милосердям і подарує тільки добробут, благополуччя, та злагоду.  Хай  світло Віфлеємської зорі вказує правильний  та переможний шлях Неньці Україні.

Христос Рождається!

Славімо Його!

Народний депутат України,

Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»