Партійний актив \”Батьківщини\” Тернопільщини телеграмою привітав Юлію Тимошенко з новорічними та різдвяними святами

Шановна наша Юліє Володимирівно!

Весь партійний актив Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» щиро вітає Вас з новорічними та різдвяними святами!

З болем на серці ми лише можемо уявити як важко Вам за металевими гратами особливо в цей веселий, святковий час.

Але під бій новорічних курантів, за Святою вечерею, у День Різдва Христового Ви не будете самотньою. Адже, займете почесне місце за святковим столом в наших оселях, в наших душах та душах істинних українців. В спільній молитві, ми проситимемо Матінки Божої, новонародженого Ісусика найважливішого – здоров\’я та волі для Вас і волі для Неньки України!

Ви говорили, що Господь не дає випробувань не по силі. Але ті нелюдські випробування, які злощасний режим Януковича скинув на ваші тендітні плечі, – це випробування для всього українського народу, для усіх нас!

Крокуючи за світлом Вефлеємської зорі, з молитвою та вірою, натхненні Вашим патріотизмом і силою духу, ми боротимемося до кінця – до омріяної Перемоги у Новому 2012 році.

Христос Рождається!

Славімо Його!

Голова Тернопільської обласної організації

ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний

Варто зазначити, що привітальні телеграми напередодні Нового року до слідчого ізолятора у Києві, так і після незаконного етапування, до Харківської колонії відправили практично всі осередки Тернопільської обласної організації ВО \”Батьківщина\”.